En folkeskole vi skal være stolte af

Af Marianne Burchall, Socialdemokratiet i Albertslund

Jeg synes, at Albertslund er en fantastisk by med mange styrker, som vi skal værne om. Vi skal fortsat være en god by for børnefamilier. Børn og unge er byens fremtid, og de skal have et godt fundament, så de kan vælge den rette hylde, ud fra deres ønsker, interesser og kompetencer.

Jeg mener, at vi skal højne det faglige niveau for vores folkeskoler. Vi skal udfordre og udvikle den enkelte elev ved at have et godt læringsmiljø, hvor der er klare rammer og konstruktiv feedback. Derfor mener jeg, at vi skal være ambitiøse og sætte endnu mere fokus på højere mål for det faglige niveau på skolerne. Vi skal sikre fremtiden ved, at vi som forældre er stolte over vores folkeskoler. Dette er med til at fastholde og tiltrække børnefamilier.

Børnene har alle brug for rollemodeller, og her mener jeg, at vores lærer og pædagoger har en meget vigtig rolle. Vores skoler skal være gode arbejdspladser, der både kan tiltrække og fastholde gode rollemodeller, som brænder for at lære deres faglighed fra sig. Vi skal sikre gode rammer og redskaber til, at de kan lede klasserummet, så de kan have fokus på faglighed, læring og trivsel. Dette skal vi som forældre bakke op ved, at vi skal lære vores børn, at når andre taler, så lytter man. Børnene skal opleve, at når de er forberedte til timerne, så betyder det noget. Og det har selvfølgelig en konsekvens, hvis man ikke har forberedt sig.

I dag hører jeg desværre alt for ofte, at flere forældre nævner, at der er meget støj i klasserne, nogle der elever ikke er forberedt til timerne, alt for meget skæld ud, samt at deres børn ikke altid trives. Dette synes jeg er trist. Det må og skal vi i fællesskab have ændret.

Derfor skal vores folkeskoler prioriteres de næste fire år.


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< jun 2024 >>
MTiOToFLS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.