Formanden skriver! Vi vil være Danmarks bedste partiforening

Af Gert Nielsen.

Vi vil være Danmarks bedste partiforening.

Det var overskriften på et seminar mellem gruppe og bestyrelse, og det gav håb for fremtiden gennem en levende debat og gode oplæg.

gert700

Vi skal styrke Socialdemokratiet i Albertslund, sikre et højt aktivitetsniveau, flere medlemmer og flere aktive unge. Vi skal også sikre tilgang af nye talenter til det kommunalpolitiske arbejde, og vi skal blive bedre til at vide, hvad vores medlemmer ønsker, tænker og tror.

Kort og godt: Vi vil være Danmarks bedste partiforening. Det var den ambitiøse overskrift for et fredag-lørdag seminar på Menstrup kro for gruppe og bestyrelse, og der blev virkelig sat gang i debatten. Vi havde forlagt seminaret til Sydsjælland, fordi det var et billigt tilbud, og fordi vi ønskede at være sammen i et døgn uden forstyrrelser.

Der var fredag aften en uhyre grundig debat om visionsarbejdet i kommunen, og det meste af lørdagen blev brugt på vores interne oprustning med oplæg af vicepartisekretær Finn Stubtoft og partiets webmaster Lisbeth Kjær Pedersen.

Vi sluttede den del af debatten med at vedtage en handlingsplan: Der skal gang i fire interne kommunalpolitiske arbejdsgrupper, hvor partimedlemmer kan få indflydelse på kommunalpolitikken, og hvorfra vi også kan rekruttere nye kræfter til det kommunalpolitiske arbejde. Borgmesterens Facebook profil skal opprioriteres, og det samme skal vores interne socialdemokratiske profil i Albertslund, fordi der er så stærkt et gennemslag via Facebook. Vi skal styrke den personlige medlemskontakt med samtaler med medlemmerne for at kende ønsker, synspunkter og holdninger. Vi skal også kontakte medlemmer, der melder sig ud for at få forklaringer, så vi måske kan forbedre vores arbejde. Vi skal inddrage ikke valgte kandidater mere aktivt. Vi skal systematisk besøge nye medlemmer. Og endelig skal vi opgradere partiets og gruppens arbejde med PR og image.

Vi skal samtidig fastholde nogle af de forbedringer, vi har arbejdet på det seneste år med en bevidst styrkelse af vores informationsaktivitet via ny hjemmeside, S Posten og nyheder på mail og en tilsvarende styrkelse af den interne politiske debat med medlemsmøder i Politisk Forum, hvor der er mulighed for at få indflydelse.

Vi har et mål om at fastholde Albertslund som en stærk socialdemokratisk ledet kommune baseret på en klar tilslutning til velfærdssamfundet, tanker om større lighed og opgør med den negative sociale arv. Vi skal også være villige til nytænkning og sikre et generationsskifte, så vi ikke bare lever på minderne om fortidens bedrifter.

Det var en meget stor glæde at være med til en super aktiv debat med seminarets deltagere.

Vi sluttede seminaret med oplæg af partiets kampagnechef Thor Møger Pedersen om den kommende valgkamp ved folketingsvalget. Også det gav en meget levende debat. Vi skal vende blå bloks føring i meningsmålingerne til en rød sejr på valgdagen, og vi skal meget snart i gang med valgkampen. Det kan du læse mere om i en anden artikel i næste nr. af S posten.

Har du kommentarer til dette, eller har du i øvrigt gode ideer og forslag, så skriv til mig på gn@bl.dk.


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< jun 2024 >>
MTiOToFLS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.