Gruppens hjørne

Af Steen Christiansen
Borgmester

Kommunalvalget nærmer sig, og vi er ved at være klar. Medlemmerne har lagt stor energi i udarbejdelsen af valgprogrammet, som vi behandler på generalforsamlingen i april. Det peger ind i fremtiden for Albertslund med fokus på børn, det grønne, kultur og byens fællesskaber. Stor tak for indsatsen med valgprogrammet.

Og nok så vigtigt, så har vi en meget stærk A-liste, der er klar til at omsætte valgprogrammet til konkrete resultater i valgperioden. Der er både grund til optimisme, men også til at være superskarpe frem til valgdagen. Intet – absolut – intet er givet. Jeg glæder mig til at kæmpe for et stærkt valgresultat sammen med hele listen.

Den politiske dagsorden er bl.a. præget af udbygningen af 3. etape af Albertshøj, hvor der blandt andet skal bygges 20-30 plejehjemspladser og ældreboliger. Hertil kommer yderligere forretninger og erhvervslejemål.

På børne- og unge området er vi ved at lægge sidste hånd på en revision af skolestrategien. Forhåbentlig med bred politisk opbakning. I disse år løfter skolerne sig, kan vi se på nogle af resultaterne. Det er vigtigt at holde fast og nurse den positive udvikling.

Genopbygningen af Kongsholm centrets nedbrændte dele skrider planmæssigt fremad, og inden for kort tid skal vi være vidne til opførelsen af et helt nyt gymnasium. Det bliver et kolossalt løft af muligheder for byens unge og et helt unikt samarbejde mellem en kommune og en ungdomsuddannelsesinstitution. Bl.a. ved et samarbejde med Musikskolen.

Og d.22. marts indviede vi Headspace, der holder til hos Ungecentret. Headspace er baseret på at unge hjælper unge. Har du et problem, der trykker dig, kan du få en samtale og et råd eller to. Er der brug for mere, er der professionel opbakning og indsats til rådighed. Det er et fint initiativ.

Med andre ord er der fuld damp på kedlerne. Sådan skal det også være!


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< jun 2024 >>
MTiOToFLS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.