Ny hjemmeside

Som led i den løbende fornyelse af vores informationsaktiviteter er vi nu også gået i luften med en ny hjemmeside

Der er tale om en modernisering, og den er designet til at kunne anvendes på alle platforme – pc, smartphone og tablets. Det er også hensigten, at vi skal gøre siden mere aktuel ved at vi alle forpligter os til løbende at følge op med de nødvendige opdateringer. Det har vi nok fra bestyrelsens side forsømt lidt efterhånden på den gamle side.

Målgruppen er først og fremmest vores medlemmer, men naturligvis ser vi også gerne, at alle andre i Albertslund vælger at gå ind på vores side, når de vil vide noget mere om Socialdemokraterne i Albertslund.

På siden kan du læse vores kommunalpolitiske program i flere versioner, se udtalelser fra borgmester Steen Christiansen, se foto og alle relevante oplysninger om bestyrelse, kommunalbestyrelsesgruppe, formand for regionsrådet og folketingsmedlem. Der er en opdateret kalender over alle vores arrangementer og vores vedtægter. Der er også på forsiden nyheder, som løbende skal udskiftes bl.a. med nyhedsbreve fra vores folketingsmedlem Mogens Lykketoft og nyheder fra kommunalbestyrelsen. Du kan også læse S Posten og du kan finde gamle numre af S Posten. Der er også en mulighed for at du kan skrive om dine meninger til partiforeningen om politiske spørgsmål eller andet, som ligger dig på sinde. Gå selv ind på siden og dan dig et overblik.

Du kan ligesom på den gamle hjemmeside tilmelde dig et abonnement på nyheder. Du vil så få en e-mail hver gang, der lægges en nyhed på siden. Du kan altid framelde dig abonnementet igen.

Der vil hele tiden blive arbejdet på at forbedre siden, og medlemmerne er særdeles velkomne til at komme med ideer til forbedringer og indhold.

Har I gode ideer, opdateringer eller forslag til ændringer skal I kontakte vores webmaster Helmer Baadsgaard på webmaster@socalb.dk eller på mobil 26 23 21 68.

Gert Nielsen

Formand


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< jun 2024 >>
MTiOToFLS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.