Nyhedsbrev fra Mogens Lykketoft – 17. maj 2015


Mogens_Lykketoft_DLKampen er i fuld gang

Om Statsministeren udskriver valget nu eller lige efter sommerferien ved jeg ikke.

Men jeg ved, at valgkampen kører for fulde omdrejninger. Og jeg ved, at I er klar og jeg klar, så snart fløjten lyder.

Socialdemokraterne er meget forudsigeligt blevet angrebet for annoncerne om Løkkes regninger.

Men det handler jo grundlæggende om, at vælgerne skal tænke over, hvem de tror er den mest sikre hånd til at styre landet, hvad enten det ringer midt om natten om trusler med Danmarks fred og sikkerhed eller det drejer sig om fastholde den danske velfærdsmodel.

Vi ved, at de fleste er mere trygge ved Thorning end ved Løkke – både som leder i almindelighed og som den der har styr på sikkerheden, økonomien og indvandringen.

Derfor forsøger borgerligheden desperat at anfægte Statsministerens troværdighed. Senest ved det let gennemskuelige forsøg på at lave en sag ud af, hvad Helle midt i februar – på baggrund af hvad politiet havde fortalt hende – sagde om tidspunktet for politiets udrykning til Synagogen under terrorangrebet i København.

Det er godt, at formanden for Mosaisk Trossamfund beder om stop for den lille dumme polemik og fokus på fælles indsats for at forbedre sikkerheden i fremtiden.

De socialdemokratiske annoncer om Løkkes regninger fortæller noget om, hvad vi ved om Løkke.

Men de prøver at Venstre ud af busken om konsekvenserne af nulvækst i det offentlige skal omsættes i færre job. Hvor mange skal falde ud i uddannelse, børnepasning, ældreomsorg .. eller sundhed? Og hvis sundhed, forsvar og politi ifølge Venstre have flere penge, så må nedskæringerne jo i sagens natur bliver så meget større andre steder!

Venstre lurepasser jo også helt om sygehusenes fremtid. Vi kan ikke få klar besked om det stadig er målet at nedlægge regionerne, sådan som Venstre sagde i 2011 og som DF, Liberal Alliance og De konservative stadig kræver. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at der er vidtgående planer hos alle de borgerlige om privatisering af sygehusene og afskaffelse af det folkevalgte element, som regionerne er. Det vil ikke gavne borgerne, men de private selskaber, som Venstre er tæt forbundne med. Vi husker alle, at Lars Løkke i den forrige regering insisterede på at få privathospitalerne mere på banen og overbetalte dem med skatteydernes penge.

Mange hilsner
Mogens Lykketoft

Se nyheder fra mig på facebook og på  twitter og www.lykketoft.dk


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< maj 2024 >>
MTiOToFLS
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.