Nyhedsbrev fra Mogens Lykketoft – 19. juni 2015

mogens-lykketoft_nyØv for et valgresultat . Kampen skal fortsættes. Fuld opbakning til Mette som vores nye formand

Det er trist, at der ikke var stemmer nok til en rød regering. Det var så tæt på at lykkes, og det er så bekymrende med dem, der nu tager over.

Vi kan håbe, at det bliver det en kort forskrækkelse, der opløses i indre modsætninger. Men det kan ingen love.

Tak til alle, der lagde alle kræfter i den socialdemokratiske kampagne – og ganske særligt til mine stærke og tapre partivenner i Høje-Taastrup og Albertslund. Jeg havde lejlighed til at give nogle af jer et stort knus, mens vi i fællesskab kneb en tåre og delte et suk i aftes. Jeg kan slet ikke takke jer alle sammen nok for jeres utrættelige engagement og kammeratskab. Og jeg er sikker på, at vi alle holder krudtet tørt til at slide dette misfoster af et borgerligt sammenrend ned og føre kampen til sejr i næste omgang.

En særlig stor tak til Helle for en utrolig slagkraftig valgkamp, der gav socialdemokratisk fremgang – og for en fornem og modig tale i nat. Helle blev den første kvindelige statsminister. Nu skal vi samles om hurtigt igen at få en socialdemokratisk kvinde i spidsen for Danmark:

Mette har evnerne, modet og holdningerne til at få os op på hesten igen. Det skal vi samles om. Vi har ikke brug for eller tid til at diskutere, hvem der nu skal være vores leder. Og vi er ikke i tvivl om det!

Vi skal bruge vores frie stilling i opposition til at formulere det sammenhængende socialdemokratiske projekt på en ny og endnu mere slagkraftig måde.

Vi skal altid være de svages værn og de riges ris. Vi skal gøre alt, vi kan, for at fastholde solidariteten med de mest udsatte både hjemme og ude . Vi skal fastholde det tætte samarbejde med fagbevægelsen om at skabe nye, flere, gode job på ordentlig løn og gode arbejdsvilkår. Vi skal være i front med at bekæmpe velhavernes og selskabernes skatteflugt og holde de internationale perspektiver om fredelig udvikling, bæredygtighed, bekæmpelse af fattigdom. Vi må aldrig glemme hvor vi kommer fra, hvad vi står for og hvor vi skal hen.

Jeg skal omkring New York i det kommende år. I grunden også som del af denne kamp. Men jeg kommer forbi undervejes og jeg kommer for fuld kraft tilbage for at hjælpe og støtte vores nye formand i hendes enorme og vigtige opgave.

Mange kærlige hilsner og kæmpe tak til jer alle sammen.

Mogens

Se nyheder fra mig på facebook og på  twitter og www.lykketoft.dk


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< jun 2024 >>
MTiOToFLS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.