Nyhedsbrev fra Mogens Lykketoft – nytår 2015

Mogens_Lykketoft_liI Danmark er 2015 et valgår. Derfor har vi en vældig opgave med komme ud til alle hjørner af Taastrup-kredsen og fortælle hvad Socialdemokraterne vil. Og forklare, hvorfor det  i hvert fald ikke er til gavn og glæde for mennesker i Albertslund, Høje Taastrup og den øvrige Vestegn, hvis Lars Løkkes hold kommer igen i samarbejde med Dansk Folkeparti.

Sammen med jer vil jeg lægge al min energi i at sikre, at en fortsat får socialdemokratisk ledet regering, og at vi sammen med resten af venstrefløjen kan gøre en endnu stærkere indsats for bekæmpe dén ulighed og dé sociale problemer, som vi har helt inde på livet på Vestegnen.

Vi skal have mange flere af dem, der nu er udenfor, med ind på arbejdsmarked med ordentlige løn- og arbejdsvilkår og uden social dumping.

Vi har ikke brug for nye skattelettelser til folk og selskaber, der i forvejen er velhavende.

Vi har brug for at sikre penge til kvalitet og udvikling af vort danske velfærdssamfund, så vi uden tvivl og tøven fortsat kan hævde, at Danmark er et af mest lige, trygge og harmoniske steder at leve. Og at vi derfor er verdens lykkeligste folk.

Internationalt gik vi ud af 2014 med alt for mange konflikter og kløfter i denne verden. Vi må i 2015 med al vor energi støtte bestræbelserne på at bringe krigshandlingerne i Ukraine, i Mellemøsten og i Afrika til afslutning. Og vi må  hjælpe de millioner af mennesker, der lider og er fordrevet fra deres hjemegn.

Fra september og et år frem skal jeg løfte opgaven som formand for FN’s Generalforsamling. Jeg håber at jeg her kan yde et lille bidrag til, at verden bliver både mere fredelig og mere retfærdig.  Årets første store FN-projekt er at forpligte verdens lande til fælles mål for bekæmpelse af fattigdom og ulighed – både i de enkelte lande og landene imellem. Der skal langt mere fokus på at skabe jobs, skoler og sundhedspleje for verdens fattigste. Og vi skal også alle bidrage til, at det bliver en del af bæredygtig udvikling, hvor vi ikke længere udplyndrer jordens ressourcer eller har kurs mod uoprettelige klimakatastrofer.

Godt nytår

Mogens Lykketoft

Se nyheder fra mig på facebook og på  twitter og www.lykketoft.dk


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< maj 2024 >>
MTiOToFLS
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.