Tak for opbakningen

KarinAf Karin Kring
Formand

Det var på en trist baggrund, at vi måtte indkalde til ekstraordinær
generalforsamling sidste onsdags. Vi har mistet vores formand Gert
Nielsen, som stort set hele sit liv arbejdede for socialdemokraterne
og vores sag. Han er var et stort aktiv for partiforeningen og samtidig
også et stort menneske, som vi savner meget.

Derfor er det med stor ydmyghed, at jeg stiller op til ny formand for vores partiforening. Vi valgte også en næstformand, da min post som næstformand ville være ledig, hvis jeg blev valgt som formand. Her valgte generalforsamlingen Finn Stubtoft. Han har med sin baggrund som vice-partisekretær gennem mange år i partiet en enorm viden om vores struktur og et stort netværk, som han kan trække på. Jeg er dybt taknemmelig og glad for, at Finn vil tage posten.

Karin_Finn

Formand og næstformand

Mange taler meget om demokratiet og vi skal værne om det. Ordet demokrati har været brugt og misbrugt de seneste år. Det er vigtigt, at møde op og stemme, når der er valg til folketinget, kommunalbestyrelsen, EU eller ældreråd m.v. men forudsætningen for at det demokrati fungerer, er en aktiv partiforening hvor medlemmerne forholder sig til, hvordan byen og dens fællesskaber skal udfolde sig. Det er her, vi udfærdiger kommunalpolitikken og vælger de
personer, som stilles op til at udføre vores politik.

At være medlem af en partiforening, er for mig noget af det smukkeste og måske den vigtigste del af et demokrati. Hvis vi vil styrke demokratiet, skal vi styrke partiforeningerne.

Det glæder mig meget, at Albertslund Partiforening har en solid medlemstilslutning. Vores tidligere bestyrelser og politikere har gjort det godt, så der er noget at leve op til.

Jeg vil arbejde for at styrke og udvikle partiforeningen. Vi har brug for så mange medlemmer som muligt. Vi skal fortsætte med at opbygge og støtte vores arbejdsgrupper: Velfærds-, Kultur og fritids-, Byudviklings- og børnegruppen. Her bliver der diskuteret både lands- og kommunalpolitik, som til sidst bliver omsat til vores partiprogram. Jeg kan kun på det kraftigste opfordre alle til at melde sig ind i en partiforening, også selv om man blot ønsker at møde op til en generalforsamling og vælge fremtidens politikere. Jeg takker alle
for det store fremmøde på generalforsamlingen.

Finn Stubtoft og jeg har boet i Albertslund i årtier og kunne ikke tænke os at bo andre steder. Vi fortæller gerne med stolthed, at vi bor i en by, hvor der er stor mangfoldighed, udfordringer og fællesskaber og jeg tror, at rigtig mange har det lige som os. Jeg har et ønske om, at Albertslund fortsat bliver en by på forkant, som de øvrige kommuner vil skue til med forundring til og kopiere. Det er i fællesskab vi finder løsningen og fællesskab giver resultater.


Borgmesteren på Facebook

Arrangementer mv,

<< maj 2024 >>
MTiOToFLS
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tidligere nyheder

Få indflydelse på hvordan Albertslund skal udvikle sig fremover:

Meld dig ind i Socialdemokratiet i Albertslund.

Kontingent:

Årligt: kr. 500,00 kr.
Halvårligt: 250,00 kr.

Hvis du er fyldt 65 år, kan du få nedsat kontingent:

Årligt: 250,00 kr.
Halvårligt: 125,00 kr.

Du kan tilmelde kontingentbetalingen til BetalingsService.